B TIM izrada web stranica

IZRADA WEB STRANICA I WEB PAKETI

Stranice u paketima izrađujemo na platformi WordPress sa premium temama (ovisno o paketu) koje su prilagođene Vašem brendu. Vrijeme koje bi trošili za pisanje koda koristimo da bi se približili Vašem brendu, istražili konkurenciju i dostavili kvalitetno i inovativno rješenje za Web stranice.

Web Dizajn

Nudimo usluge web dizajna, kao što su izrada web stranica i web shopova i time vašem biznisu dajemo potrebnu pažnju da bi unaprijedili Vaše poslovanje.

SEO Optimizacija

Vaša web-stranica/ Yotube kanal/ društvene mreže i ostale platforme u digitalnom svijetu trebaju biti postavljene i usklađene na “front-endu”: izgled web-stranice, kvalitetan sadržaj, privlačan brend i slično, kao i na “back-endu”: kvalitetan SEO.

Hosting i Domena

B TIM d.o.o. nije pružatelj usluga zakupa prostora na serveru niti domena već odabire najbolji izbor za Vas i kupuje hosting i domenu od pružatelja usluga.

Basic Paket
650KM
Web stranica
Mini SEO
Web dizajn
WP web
One page
Hosting
Domena
Teh. podrška
DETALJI
KONTAKT
Ideal Paket
750KM
Web stranica
On-site SEO
Web dizajn
WP CMS
Prikaz usluga
Hosting
Domena
Teh. podrška
DETALJI
KONTAKT
Smart Paket
1000KM
Web stranica
On-site SEO
Web dizajn
WP CMS
Mini shop
Hosting (brzi)
Domena
Teh. podrška
DETALJI
KONTAKT
Pro Paket
1400KM
Web stranica
Napredni SEO
Web dizajn
WP CMS
E – trgovina
Hosting (pro)
Domena
Teh. podrška
DETALJI
KONTAKT

IZRADA WEB STRANICA

Stranice u paketima izrađujemo na platformi WordPress sa premium temama (ovisno o paketu) koje su prilagođene Vašem brendu. Vrijeme koje bi trošili za pisanje koda koristimo da bi se približili Vašem brendu, istražili konkurenciju i dostavili kvalitetno i inovativno rješenje za Web stranice sa kvalitetnim vizualima, korisničkim iskustvom, inovativnim idejama i Vašim potpunim zadovoljstvom.

 

Prilagođene web stranice:

 

Izrada prilagođenih WordPress web stranica s naprednim alatima. Jedinstveni web dizajn i maksimalna sloboda izrade.
Omogućavamo Vam objavu dinamičnog sadržaja nakon izrade sa CMS sustavom za kreiranje objava ( jednostavno i prilagođeno Vašim potrebama).

BRZE WEB STRANICE

Web dizajn paketi:  Odabiremo najbrže servere prilagođene WordPress platformi kako bi postigli brzo učitavanje sadržaja i samim tim zadržali korisnike na stranici i poboljšali SEO optimizaciju stranice. Koristimo servise poput Cloudflare-a ukoliko je potrebno brže učitavanje sadržaja na cijelom svijetu. U našim paketima nudimo od najosnovnijeg hosting paketa do hosting paketa sa visokim brzinama učitavanja.

 

Prilagođene web stranice: Besplatno savjetovanje o optimalnom hostingu za potrebe Vaše nove web stranice.

PAKETI IZRADE WEB STRANICA

Paketi izrade web stranica uključuju on-site SEO optimizaciju kako bi povećali mogućnost vidljivosti na tražilicama, hosting kako bi ostvarili brzo učitavanje stranice, a uz to smo pripazili da cijena prostora na serveru bude optimalna prema efektivnosti. U sve pakete je uključen i zakup domene.

 

Svi paketi izrade web stranica uključuju 1 godinu tehničke podrške na Vašu novu web stranicu i osnovnu pomoć oko korištenja CMS platforme za objave.

 

Ukoliko imate zahtjeve za hosting veće brzine u paketima koji ih ne uključuju ili želite odabrati i platiti hosting i domenu osobno, izrađujemo i prilagođene web stranice

IZRADA WEB SHOPA

Internet trgovine radimo na platformi WordPress uz pomoć servisa WooCommerce. Naš posao je uspostaviti sistem za prikaz, učitavanje i prodaju Vaših proizvoda, nakon čega je moguće spajanje na neki od Payment Gatewaya , plaćanje pri pouzeću ili prodaja proizvoda uplatama na transakcijski račun.

 

Postoji nekoliko opcija kod načina plaćanja i ovisi o Vašim potrebama i mogućnostima. Spajanje na Payment Gateway nije uključeno u cijenu paketa i dogovara se direktno sa pružateljima usluga kartičnog plaćanja putem interneta.

 

Spajanje web trgovine na neki od PAYMENT GATEWAY-a (mogućnost plaćanja karticama):  ugovara se direktno sa Payment Gateway pružateljima usluga i naplaćuje se po standardnom cjeniku pružatelja usluga kartičnog plaćanja u BIH putem interneta.

 

Pružamo usluge savjetovanja i pomoći pri spajanju web trgovine na Payment Gateway svakom klijentu kojem izradimo web trgovinu i većinu koraka pri spajanju možemo napraviti za Vas.

 

Internet trgovinu, internet oglasnik moguće je i kreirati bez spajanja na Payment Gateway-e  gdje je moguće plaćanje na transakcijski račun, dinamično dodavanje novih proizvoda te prikaz proizvoda i cijena.  Kupci mogu naručiti proizvod putem kontakt obrasca ili unutar WooCommerce sustava.

 

Web trgovine radimo na platformi WordPress uz pomoć servisa WooCommerce na kojem je naknadno vrlo jednostavno moguće spojiti i kartično plaćanje.

VAŠA NOVA WEB STRANICA

Digitalni identitet pojedinaca (društvene mreže) i tvrtki (web stranice, društvene mreže, internet oglašavanje) postao je dostupan cijelom svijetu. Nekada smo se promovirali putem tiskanih medija i svjetlećih reklama, a danas su otvoreni novi kanali putem društvenih mreža, online reklama i SEO optimizacije. Vizuali koji su se nekada tiskali danas se usklađuju sa kodovima stranica i naprednim animacijama kako bi korisnicima pružili bolje iskustvo.

 

Odabir idealne usluge i proizvoda sve češće se obavlja putem interneta i ukoliko niste vidljivi i zastupljeni u tražilicama i na društvenim mrežama mnogi potencijalni kupci Vas neće moći pronaći. Web stranica je temelj za Vaš digitalni identitet i kvalitetno postavljena stranica može da Vas predstavi direktno ciljanoj publici.

 

Kvalitetna web stranica = korisničko iskustvo + dizajn i vizualizacija + brzina učitavanja + SEO optimizacija + originalnost, kvaliteta i potreba za sadržajem

PRILAGOĐENA WEB STRANICA

Ukoliko već posjedujete hosting račun i domenu ili želite prilagođeniji pristup izradi Vaših web stranica kreiramo prilagođenu ponudu ovisno o zahtjevima. Koristimo premium alate za izradu i vizualizaciju WordPress web stranica. Izrada grafičkih elemenata za potrebe izrade web stranica. Web dizajn i priprema prilagođeni izgled. Za više podataka i upite o cijenama obratite nam se putem kontakt obrasca.

HOSTING I DOMENA U PAKETU

Zakup hosting računa (prostora na serveru) i zakup domene za sve pakete vrijedi godinu dana (12 mjeseci) nakon čega se naplaćuje po standardnim cijenama dobavljača ili ukoliko odaberete naše održavanje nudimo Vam hosting u cijeni održavanja.

 

Hosting račun kupujemo za Vas, kao i domena i dostavljamo podatke za pristup računima (hosting i domena) putem Vaše adrese e-pošte.  B Tim nije pružatelj usluga zakupa prostora na serveru niti domena već odabire najbolji izbor za Vas i kupuje hosting i domenu od pružatelja usluga: OptimaHosting

REDIZAJN / OSVJEŽENJE WEB STRANICE

Često se susrećemo sa web stranicama gdje klijenti žele osvježenje i primjenu tehnologija današnjice na njihovu postojeću web stranicu. U 90% slučajeva jedino isplativo je izraditi novu web stranicu zbog raznih zahtjeva i ograničenja. Cijena redizajna je proporcionalna izradi nove web stranice i naši paketi su idealni za REDIZAJN WEB STRANICE.

NAPREDNE WEB STRANICE

Vaš projekt zahtjeva više prilagodbe? Izrađujemo prilagođene HTML stranice sa prethodno dizajniranim idejnim rješenjima.